Beste Leden,

Sportdranken:

Als sportclub vinden we het belangrijk dat het lichaam voor, tijdens en na het sporten de nodige aandacht krijgt. We hebben daarom beslist om het assortiment sportdranken uit te breiden.

Voor het sporten:

  • Pro Energy: bij langdurige inspanning is het belangrijk een sportdrank te gebruiken die het lichaam gelijkmatig en langdurig van energie voorziet. Pro Energy bevat een speciale soort suiker, isomaltulose, die zorgt voor een langzame, gelijkmatige energie-afgifte.

Voor en tijdens het sporten:

  • AA Drink High Energy: is een hypertone drank en is van groot belang voor het opbouwen van de energie voorraden in de spieren.

Tijdens het sporten:

  • Iso Lemon: is een isotone sportdrank en heeft dezelfde osmotische waarde als het lichaamsvocht. Dat betekent dat AA Drink Iso-Lemon sneller in je lichaam wordt opgenomen dan water. Met Iso-Lemon wordt je lichaam onmiddellijk voorzien van het benodigde vocht en elektrolyten (mineralen). De toegevoegde vitamines ondersteunen daarnaast het afweersysteem en de stofwisseling. 
  • AA Drink Isotone: is speciaal ontwikkeld om nog sneller dan water opgenomen te worden in het lichaam. Bij intensief sporten verliest je lichaam snel vocht en elektrolytren (mineralen). Met AA Drink Isotone vul je dit razendsnel terug aan.

Voor, tijdens en na het sporten:

  • AA Drink Sportwater Lime/Cactus & Berries (nieuw): heeft een verfrissende zomerse smaak en bevat géén suiker, géén caloriëen en géén koolzuur.

Na het sporten:

  • AA Smart & Full Recovery (nieuw): Na het sporten hebben je spieren de nodige schade opgelopen. Om die schade te herstellen zijn aminozuren van groot belang. Het is erg belangrijk om Smart & Full Recovery binnen 30 minuten na je inspanning te consumeren.

 

Voor meer info verwijzen wij graag door naar de website van AA: https://www.aa-drink.com/nl/producten/